شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

ماجرای ناپدیدشدن ۳ تن پانسمان بیماران «ای بی»

  • کد خبر: ۷۲۲۳۳
  • ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
ماجرای ناپدیدشدن ۳ تن پانسمان بیماران «ای بی»
گفتگو‌ی شهرآرانیوز با مدیرعامل خانه «ای بی» که تنها پشتیبان رسمی پروانه‌ای هاست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شاید کمترین مرهم، رسیدن به موقع داروی مورد نیاز بیماران پروانه ای، یعنی بانداژ‌ها و پانسمان‌های مخصوص باشد. پانسمان‌هایی که حالا ماجرایی دارد بی پایان. این پانسمان‌ها جزو دارو‌های وارداتی هستند که با هر تحریمی تن بیماران پروانه‌ای و خانواده هایشان را به لرزه می‌اندازند و اگر پانسمان به آن‌ها نرسد یا دیر برسد یا دچار کمبود شوند، پایان زندگی پروانه‌ها فرا خواهد رسید.

 

ماجرای ناپدیدشدن ۳ تن پانسمان را تا پای شکایت پیش می‌بریممثل دو سال پیش که بعد از خروج آمریکا از برجام و تشدید تحریم‌ها برخی از بیماران پروانه‌ای دچار کمبود پانسمان شدند و زنده نماندند؛ و حالا ماجرای دیگر اینکه گفته می‌شود نزدیک به سه تن از پانسمان‌های اهدایی یونیسف به بیماران ایران گم شده است! این موضوع را حجت الاسلام سید حمیدرضا هاشمی گلپایگانی، مؤسس و مدیرعامل خانه‌ای بی، مطرح می‌کند و در گفت و گویی با خبرنگار شهرآرا می‌گوید: تا پای شکایت از وزیر بهداشت هم برای گرفتن این پانسمان‌ها پیش می‌رویم.


او انجمن حمایت از بیماران پروانه‌ای را بعد از تجربه ابتلای دختر خودش به این بیماری راه انداخته است و حالا با ساز و کاری قانونی و وکالت تام از سوی ۸۵۰ بیمار پروانه ای، مطالبات این بیماران را از وزارت بهداشت پیگیری می‌کند. خانه‌ای بی در پایتخت است، اما در سال‌های گذشته توانسته تا دورترین مناطق کشور را پوشش دهد و از بین ۱۲۰۰ بیمار پروانه‌ای که باید در کشور باشند، حدود هزار نفر را شناسایی کنند و تشکیل پرونده بدهد. حجت الاسلام هاشمی گلپایگانی درباره مشکلات این روز‌های بیماران پروانه‌ای می‌گوید: بعد از خارج شدن آمریکا از برجام، به طور مستقیم ۱۵ بیمار پروانه‌ای ما به دلیل نداشتن پانسمان، جانشان را از دست دادند.

 

ما در خانه‌ای بی با شرکت سازنده این پانسمان‌ها مکاتبه کردیم و شرایط سخت بیمارانمان را توصیف کردیم، اما آن‌ها اعلام کردند که به دلیل تحریم امکان فروش کالای دارویی را به ما ندارند. به دنبال آن سازمان یونیسف از خانه‌ای بی در تهران بازدید کرد و وقتی حال و روز بیماران پروانه‌ای ما را دید، اردیبهشت سال گذشته حدود ۶ تن پانسمان را به بیماران ما اهدا کرد. این پانسمان‌ها را وزارت بهداشت تحویل گرفت و خیلی بی نظم و به سختی در این مدت ۳ تن را به ما تحویل داده است. اما نزدیک به ۳ تن دیگر را هنوز تحویل نداده و سرنوشت این پانسمان‌ها در هاله‌ای از ابهام است.


هاشمی گلپایگانی با گلایه از برخورد‌های وزارت بهداشت، بیان می‌کند: وزیر بهداشت پاسخ گوی سرنوشت ۳ تن دیگر از پانسمان‌ها نیست. از طرفی پانسمان‌هایی که ما تحویل گرفتیم، رو به پایان است و اگر این ۳ تن را تحویل ندهند، دوباره باید شاهد پر کشیدن پروانه ای‌ها باشیم.


مدیر عامل خانه‌ای بی به این نکته هم اشاره می‌کند که وزیر بهداشت در ۲۷ ماه گذشته، با وجود درخواست‌های مکرر، حاضر به دادن وقت ملاقات و پاسخ گویی به مشکلات بیماران‌ای بی نشده است؛ «حالا سؤال ما این است که این ۳ تن پانسمان کجاست؟ در کجا نگهداری می‌شود؟ یکی از کارشناسان در وزارت بهداشت به ما اعلام کرد که همه پانسمان‌ها را تحویل داده اند؛ این یعنی یا ۳ تن دیگر در وزارت بهداشت گم شده است یا آن را تحویل نمی‌دهند و پانسمان‌های اهدایی و رایگان یونیسف ممکن است سر از بازار آزاد در بیاورد.»


حجت الاسلام هاشمی تأکید می‌کند: از وزیر بهداشت شکایت داریم و اگر این موضوع را در آرامش رسیدگی نکنند، ناچار به شکایت در مراجع رسمی از شخص وزیر می‌شویم. مرجع قضایی بیاید و رسیدگی کند که اگر من ذره‌ای از پانسمان‌های اهدایی را به دست بیماران نرسانده ام، جلو خانه‌ای بی مرا دار بزنند، اما اگر وزیر بهداشت پاسخ گوی ۳ تن پانسمان بیماران پروانه‌ای نیست، به کم کاری اش رسیدگی کنند.


از مدیرعامل خانه‌ای بی درباره وضعیت بیماران پروانه‌ای خراسان رضوی هم می‌پرسیم. وی برخلاف گلایه‌های شدیدی که از وزارت بهداشت دارد، می‌گوید: در سراسر کشور دو قطب، یکی خراسان رضوی و یکی فارس، خدمات بهتری به بیماران پروانه‌ای ارائه می‌دهند. در مشهد به طور مشخص در بیمارستان اکبر رسیدگی به کودکان پروانه‌ای خیلی بهتر از سایر شهر‌ها و استان‌های کشور صورت می‌گیرد؛ و این را در بازدیدهایمان نیز مشاهده کرده ایم. به گفته وی، در مجموع ۶۲ بیمار پروانه‌ای از خراسان شامل رضوی، جنوبی و شمالی، ازسوی این انجمن شناسایی شده و زیر پوشش قرار گرفته اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->