برخورد بار کامیون با پل هوایی شهید فهمیده در مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) انتقام از قاتل با قتل فجیع سه عضو خانواده سانحه رانندگی در خواف خراسان رضوی هشت مصدوم برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) قتل فجیع جوان ۲۳ ساله تهرانی به جرم دفاع از ناموس تصادف در مسیر سبزوار- خوشاب یک کشته و ۲ زخمی برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) کاهش مصرف آب در مشهد، نتیجه اقدامات فرهنگی موثر است مسمومیت ۶ عضو یک خانواده با گاز مونوکسید کربن در نزدیکی مشهد (۲ آذر ۱۴۰۳) ۸ محصول غیرمجاز آرایش چشم اعلام شد برخی جاده‌های خراسان رضوی بارانی و لغزنده است (۲ آذر ۱۴۰۳) آیا میتوان با زن مبتلا به ایدز ازدواج کرد؟ پروازهای ایران‌ایر به فرودگاه استانبول روزانه شد جزییات حادثه سقوط آسانسور یک ساختمان مسکونی در خیابان قائم مشهد واژگونی خودرو در بجستان خراسان رضوی یک کشته برجای گذاشت (۲ آذر ۱۴۰۳) دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد
سرخط خبرها

ماجرای ناپدیدشدن ۳ تن پانسمان بیماران «ای بی»

  • کد خبر: ۷۲۲۳۳
  • ۰۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۷
ماجرای ناپدیدشدن ۳ تن پانسمان بیماران «ای بی»
گفتگو‌ی شهرآرانیوز با مدیرعامل خانه «ای بی» که تنها پشتیبان رسمی پروانه‌ای هاست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شاید کمترین مرهم، رسیدن به موقع داروی مورد نیاز بیماران پروانه ای، یعنی بانداژ‌ها و پانسمان‌های مخصوص باشد. پانسمان‌هایی که حالا ماجرایی دارد بی پایان. این پانسمان‌ها جزو دارو‌های وارداتی هستند که با هر تحریمی تن بیماران پروانه‌ای و خانواده هایشان را به لرزه می‌اندازند و اگر پانسمان به آن‌ها نرسد یا دیر برسد یا دچار کمبود شوند، پایان زندگی پروانه‌ها فرا خواهد رسید.

 

ماجرای ناپدیدشدن ۳ تن پانسمان را تا پای شکایت پیش می‌بریممثل دو سال پیش که بعد از خروج آمریکا از برجام و تشدید تحریم‌ها برخی از بیماران پروانه‌ای دچار کمبود پانسمان شدند و زنده نماندند؛ و حالا ماجرای دیگر اینکه گفته می‌شود نزدیک به سه تن از پانسمان‌های اهدایی یونیسف به بیماران ایران گم شده است! این موضوع را حجت الاسلام سید حمیدرضا هاشمی گلپایگانی، مؤسس و مدیرعامل خانه‌ای بی، مطرح می‌کند و در گفت و گویی با خبرنگار شهرآرا می‌گوید: تا پای شکایت از وزیر بهداشت هم برای گرفتن این پانسمان‌ها پیش می‌رویم.


او انجمن حمایت از بیماران پروانه‌ای را بعد از تجربه ابتلای دختر خودش به این بیماری راه انداخته است و حالا با ساز و کاری قانونی و وکالت تام از سوی ۸۵۰ بیمار پروانه ای، مطالبات این بیماران را از وزارت بهداشت پیگیری می‌کند. خانه‌ای بی در پایتخت است، اما در سال‌های گذشته توانسته تا دورترین مناطق کشور را پوشش دهد و از بین ۱۲۰۰ بیمار پروانه‌ای که باید در کشور باشند، حدود هزار نفر را شناسایی کنند و تشکیل پرونده بدهد. حجت الاسلام هاشمی گلپایگانی درباره مشکلات این روز‌های بیماران پروانه‌ای می‌گوید: بعد از خارج شدن آمریکا از برجام، به طور مستقیم ۱۵ بیمار پروانه‌ای ما به دلیل نداشتن پانسمان، جانشان را از دست دادند.

 

ما در خانه‌ای بی با شرکت سازنده این پانسمان‌ها مکاتبه کردیم و شرایط سخت بیمارانمان را توصیف کردیم، اما آن‌ها اعلام کردند که به دلیل تحریم امکان فروش کالای دارویی را به ما ندارند. به دنبال آن سازمان یونیسف از خانه‌ای بی در تهران بازدید کرد و وقتی حال و روز بیماران پروانه‌ای ما را دید، اردیبهشت سال گذشته حدود ۶ تن پانسمان را به بیماران ما اهدا کرد. این پانسمان‌ها را وزارت بهداشت تحویل گرفت و خیلی بی نظم و به سختی در این مدت ۳ تن را به ما تحویل داده است. اما نزدیک به ۳ تن دیگر را هنوز تحویل نداده و سرنوشت این پانسمان‌ها در هاله‌ای از ابهام است.


هاشمی گلپایگانی با گلایه از برخورد‌های وزارت بهداشت، بیان می‌کند: وزیر بهداشت پاسخ گوی سرنوشت ۳ تن دیگر از پانسمان‌ها نیست. از طرفی پانسمان‌هایی که ما تحویل گرفتیم، رو به پایان است و اگر این ۳ تن را تحویل ندهند، دوباره باید شاهد پر کشیدن پروانه ای‌ها باشیم.


مدیر عامل خانه‌ای بی به این نکته هم اشاره می‌کند که وزیر بهداشت در ۲۷ ماه گذشته، با وجود درخواست‌های مکرر، حاضر به دادن وقت ملاقات و پاسخ گویی به مشکلات بیماران‌ای بی نشده است؛ «حالا سؤال ما این است که این ۳ تن پانسمان کجاست؟ در کجا نگهداری می‌شود؟ یکی از کارشناسان در وزارت بهداشت به ما اعلام کرد که همه پانسمان‌ها را تحویل داده اند؛ این یعنی یا ۳ تن دیگر در وزارت بهداشت گم شده است یا آن را تحویل نمی‌دهند و پانسمان‌های اهدایی و رایگان یونیسف ممکن است سر از بازار آزاد در بیاورد.»


حجت الاسلام هاشمی تأکید می‌کند: از وزیر بهداشت شکایت داریم و اگر این موضوع را در آرامش رسیدگی نکنند، ناچار به شکایت در مراجع رسمی از شخص وزیر می‌شویم. مرجع قضایی بیاید و رسیدگی کند که اگر من ذره‌ای از پانسمان‌های اهدایی را به دست بیماران نرسانده ام، جلو خانه‌ای بی مرا دار بزنند، اما اگر وزیر بهداشت پاسخ گوی ۳ تن پانسمان بیماران پروانه‌ای نیست، به کم کاری اش رسیدگی کنند.


از مدیرعامل خانه‌ای بی درباره وضعیت بیماران پروانه‌ای خراسان رضوی هم می‌پرسیم. وی برخلاف گلایه‌های شدیدی که از وزارت بهداشت دارد، می‌گوید: در سراسر کشور دو قطب، یکی خراسان رضوی و یکی فارس، خدمات بهتری به بیماران پروانه‌ای ارائه می‌دهند. در مشهد به طور مشخص در بیمارستان اکبر رسیدگی به کودکان پروانه‌ای خیلی بهتر از سایر شهر‌ها و استان‌های کشور صورت می‌گیرد؛ و این را در بازدیدهایمان نیز مشاهده کرده ایم. به گفته وی، در مجموع ۶۲ بیمار پروانه‌ای از خراسان شامل رضوی، جنوبی و شمالی، ازسوی این انجمن شناسایی شده و زیر پوشش قرار گرفته اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->